Automobilio tikrinimas iš namų

Automobilio tikrinimas iš namų

Ar pastebite savo miestuose arba kaimeliuose , kad sutinkami dažniau naudoti automobiliai, bet ne nauji? Tikriausiai dėl didelio kainų skirtumo, kadangi nusipirkti naudotą automobilį yra kur kas pigiau, negu naują. Naujų automobilių dauguma negali įsigyti dėl didelės kainos, ir nenori pirkti išsimokėtinai, kadangi reikės įsipareigoti lizingo bendrovėms ir mokėti paskolos procentus. Pirkti naudotą automobilį šiais laikais yra didelis iššūkis, nes jie turi įvairiausių defektų arba turi prastą praeities istoriją. Norint rasti gerą automobilį, reikia skirti nemažai laiko paieškos, ir važinėti žiūrėti. Taip pat rekomenduojama neskubėti ir sulaukti gero varianto, kad paskui nereiktų gailėtis ir investuoti dar didelių pinigų.

Jei ruošiatės įsigyti naudotą transporto priemonę, nesvarbu už kokią sumą, vis tiek rekomenduojama pasinaudoti VIN patikra siūlomomis paslaugomis. Jame galite įsigyti visiškai bet kokios transporto priemonės ataskaitos istoriją. Jums reikės tik susirasti automobilio VIN kodą. VIN – identifikacinis transporto priemonės numeris, kuris yra priskiriamas kiekvienai transporto priemonei individualiai, kuomet paleidžiama į prekybą. Tai reiškia, kad vienodo koduko, negali turėti jokia kita transporto priemonė. Kai įsigysite ataskaitą, gausite daug naudingos informacijos.

Automobilio tikrinimas iš namų yra labai puiki paslauga, kadangi jums nereikės niekur eiti, o galėsite jo praeities istoriją pasitikrinti tiesiai iš savo namų arba ofiso. VIN kodo galite ieškoti ant priekinio stiklo, vairuotojo pusėje. Taip pat automobilio techniniame pase.

Ataskaitos teikiami privalumai

Automobilio patikra pagal kėbulo numerį , turi daugybę privalumų, kurie padės jums išvengti prastos transporto priemonės įsigijimo, ir nenusipirkti praeityje smarkiai daužto automobilio. Dažna situacija šiais laikais, kad patys pardavėjai nežino praeities istorijos, tad ir jums jos negalės papasakoti. Kai turėsite ataskaitą prieš savo akis, kur kas lengviau apsispręsite ar automobilį tikrai verta įsigyti. Išvysite realią ridą, bei sužinosite kiek kuriais metais jos buvo prisukta. Rida gali būti atsukta net kelis kartus, tad jei ji buvo atsukinėjama, jūs tai pamatysite. Ataskaita tikrina informaciją, net iš 28 skirtingų šalių, todėl jos generavimas gali užtrukti 2 – 3 minutes. Taip pat yra aptinkama kokios kainos buvo skelbimuose prieš tai, pagal jūsų įvestą VIN kodą.

Visi vengia pirkti smarkiai daužtų automobilių praeityje, kadangi niekas nežino kaip jie buvo tvarkomi ir kokios detalės buvo dedamos. Kadangi atsiranda asmenų, kurie atsivaro automobilius iš JAV, ir juos pigiai sutvarko, kad tik turėtų išvaizdą ir pardavinėjami. Ataskaita jums parodys visas užfiksuotas žalas iš draudimų kompanijų, kada jos įvyko, kokia žala buvo įvertinta, ir kelintais metais ir kelintą mėnesį tai įvyko. Puiku taip pat, kad yra įvairiausi pirkimo patarimai. Jums pateiks informaciją, ką reikėtų patikrinti , bei kaip tikrinti. Kadangi ne visi žino, ką reikėtų žiūrėti, kai yra perkama naudota transporto priemonė. Gali pasitaikyti, kad jums yra siūloma vogta transporto priemonė, ir jūs to nesužinosite, kadangi tikrai nepatikrinsite visų šalių paieškų. Tačiau ataskaita, tai gali padaryti už jus.

Kaip pirkti automobilį su ataskaita?

Pirkimas naudotų transporto priemonių yra labai paprastas. Pirkti galite net dviem skirtingais būdais:

  1. Automobilio tikrinimas iš namų – kuomet transportas yra nutolęs nuo jūsų virš 50 kilometrų, visuomet pasitikrinkite prieš važiuojant. Kadangi gali būti labai prasta istorija ir išvaistysite savo laiko ir žinoma išlaidų kurui. Pasiskambinkite pardavėjui ir pasiteiraukite identifikacinio kodo, o tuomet įsigykite ataskaitą, ir nuspręsite ar verta ten važiuoti ir ją žiūrėti.
  2. Tikrinimas prie automobilio – kai apsižiūrite preliminariai automobilį, tuomet įsigyjate ataskaitą, ir taip pamatote plačios informacijos. Jeigu jis buvo daužtas, jūs žinosite kokios kėbulo dalys nukentėjo, ir į tai labiau atkreipsite dėmesį.

Turėdami ataskaitą, jums bus kur kas lengviau nusiderėti transporto priemonės kainą. Pasitikrinti visas transporto priemones yra vieni juokai, tiesiog įveskite norimą identifikacinį kodą į svetainę : VinPatikra24.lt, atlikite mokėjimą už ataskaitą, ir lukterkite kol ji bus pilnai sugeneruota.

 

Parašykite komentarą