Kiek kainuoja vertimo paslaugos?

Kiek kainuoja vertimo paslaugos?

Vis dažnesnis klausimas: kiek kainuoja vertimo paslaugos? Tikrai ne paslaptis, kad vertimų paslaugos tampa vis populiaresnės visame pasaulyje. Kainos visiems užsakovams yra skirtingos, kadangi kiekvienas užsakymas yra individualus. Internete galime rasti tikrai puikių biurų, kurie siūlo atliekamas paslaugas laiku ir už prieinamas kainas visiems. Galima rasti ir individualių asmenų, kurie siūlys jums vertimą už labai žemas kainas, tačiau jie neturės jokio sertifikato, kad gali versti tekstus. Taip pat dažnai pigiausi vertėjai yra prastos kokybės ir pinigai bus išleisti veltui.

Kiek kainuoja vertimo paslaugos?

Vertimas žodžiu – kaina

Vertimas žodžiu yra labai skirtingas nuo vertimo raštu, todėl visiškai normalu, kad ir kaina skirsis. Kaina priklauso nuo to, kiek reikės versti tekstą. Reikia nepamiršti, kad kainą lemia ir vertimo rūšis. Kadangi dažnai yra užsakomi vertimai ir konferencijose, renginiuose, seminaruose, pavieniams asmenims, keliems asmenims. Profesionalus vertimo biuras dažniausiai naudoja du vertėjus konferencijose ir jie keičiasi kas 15 arba 20 minučių, kad galėtų užtikrinti kokybišką vertimą. Kadangi reikalingi du vertėjai, tuomet normalu, kad ir kauna išauga dvigubai. Profesionalūs vertėjai, kurie puikiai išmano savo sritį, jie atvyksta patys į vietą, sutartu laiku. Atlikimo terminai priklauso nuo užsakymo ir biuro užimtumo. Pats dažniausias atlikimo terminas yra trys darbo dienos. Jeigu jums prireikė skubesnio vertimo, nei per tris darbo dienas, tai nebus problema, tačiau jums bus pritaikytas antkainis.

Vertimo raštu – kaina

Kaip ir minėjome ankščiau, daugumai asmenų yra įdomios vertimo kainos. Dažniausiai vertimo raštu kainos yra skaičiuojamos visur vienodai, pagal standartinių puslapių kiekį. Viename standartiniame puslapyje, dažniausiai yra 230 žodžių, tad kainos apskaičiavimas yra paprastas. Kiekvienas vertimų biuras dažniausiai pateikia savo įkainius skelbimuose arba internetiniuose puslapiuose.  Kainos pateikiamos už vieną žodį. Profesionalūs vertėjai atlieka ne tik vertimo paslaugas, tačiau ir visas reikiamas užduotis su tekstiniais dokumentais. Puiku, kad į vertimo kainą yra įskaičiuojama ir teksto stilių redagavimai ir kitos reikalingiausios paslaugos. Dažniausiai biurai taiko nuolaidas, jeigu esate nuolatiniai klientai arba jūsų užsakymai yra dideli. Normalu, kad užsakymams , kuriems reikalinga išversti tik vieną arba du puslapius, žodžio kaina bus brangesnė.

Vertimų biuras Domus Lingua
Vertimų biuras Domus Lingua

Parašykite komentarą